random_kep
ful_balsarok Főoldal ful_jobbsarok ful_balsarok Kapcsolat ful_jobbsarokful_balsarok Galéria ful_jobbsarokful_balsarok Csak tagoknak ful_jobbsarokful_balsarok Eseménynaptár ful_jobbsarok
csikocska
kereses

Imaszándékok
Bízd Krisztusra
kéréseidet, nehézségeidet, örömeidet, terveidet, kétségeidet, fájdalmaidat, vágyaidat, ötleteidet, minden ügyedet.

Ha elküldöd imaszándékodat,
fölkerül erre a listára, és közösen visszük imáinkban az Isten elé. (info@emmanuel.hu)

Az imameghallgatásokról
kérjük, számolj be nekünk, hogy együtt adjunk hálát érte az Úrnak. Nagyon fontos ez, mert így erősödik a hitünk és a bizalmunk. A tanúságtételünk másoknak is segít.

Frissítjük az imaszándékokat
időről időre, a régebbieket töröljük. Ha további imára van szükség, ismét el kell küldened a szándékodat.

Ha személyes közbenjáró imát kérsz,
megteheted az Emmánuel Közösség nyitott alkalmán, minden hónap első csütörtökén Budapesten, a Lehel téri Szent Margit templomban este 7-kor, és Kaposváron a donneri templomban a 6 órai szentmise után.

Tímeáért
hogy igaz barátra találjon, akivel kölcsönösen megértik, segítik, erősítik egymást. Kérjük, hogy a munkahelyén is jól alakuljanak a dolgok, Isten legnagyobb dicsőségére.

2012-07-17 16:15:01

Depressziós férfiért
CS-ért, hogy ismét örömmel és reménnyel tekintsen a jövőbe. Visszatérjen az Istenbe vetett bizalma, értékesnek érezze magát. Ne aggódjon, ne szorongjon, hiszen Te, Uram, vele vagy.

2012-07-17 16:14:37

Köszönet a táborért
Hálát adunk a kaposvári táborban megtapasztalt kegyelmekért, a közösségi szolgálat egységéért, a Szentlélek kiáradásáért. Hálát adunk minden résztvevőért, akinek megmutattad, Urunk, a szeretetedet és irgalmadat.

2012-07-17 16:13:24

Iskolásokért, diákokért
Hálát adunk a nyári pihenésért, a szünidő örömeiért, és kérjük az Urat, hogy segítse gyerekeinket, fiataljainkat az új tanévben, hogy ne csak tudásban, de az Isten ismeretében is gyarapodjanak. Óvd meg, Urunk a gyerekeket a balesetektől, ifjainkat az eltévelyedéstől.

2012-07-17 16:11:10

Papjainkért,
hogy a Szentlélek irányítsa életüket, szolgálatukat. Adj, Urunk munkatársakat, testvéreket melléjük, és növeld őket a tanúságtevő életben, a tüzes lelkületű evangelizációban, az irgalmas szeretetben. Hálát adunk a frissen szentelt papokért, akik meghallották a hívásodat.

2012-07-17 16:09:44

Gyógyulásért
Istvánért, akit szájdaganat miatt műtöttek, hogy megszabaduljon az alkohol és a dohányzás rabságából, felismerje, hogy rászorul Isten irgalmára és segítségére, és a testi gyógyulás mellett lelki újjáépülésben is része legyen.

2011-09-02 09:25:52


zenehallgatas
zenehallgatas
imaszandekok
hogyan_tudsz_segiteni
info_fej
Esti találkozások egyedülálló szülőknek.
Havonta egyszer, a hónap második péntekén a T [...]
Pierre Goursat-nak, a közösség alapítójának
boldoggá avatási eljárása elkezdődött. A 20 [...]
 Összes hír >>