random_kep
ful_balsarok Főoldal ful_jobbsarok ful_balsarok Kapcsolat ful_jobbsarokful_balsarok Galéria ful_jobbsarokful_balsarok Csak tagoknak ful_jobbsarokful_balsarok Eseménynaptár ful_jobbsarok
csikocska
kereses

Mindenkinek a szolgálatára>Istennek szentelt élet>

Istennek szentelt élet

Cölibátus.
Isten országáért

Az Emmánuel Közösségben és a Jézus Testvériségében vannak olyan férfiak és nők, akik megkapják a kegyelmet ahhoz, hogy az Isten országáért vállalt cölibátusban teljes önátadásban (Istennek szentelve) éljenek. Ezzel lehetővé válik számukra hogy az adoráció, a kompassió és az evangelizáció számára egészen rendelkezésre álljanak. 

 

Az Istennek szentelt élet lényegénél fogva missziós. Pusztán az, hogy valaki a cölibátusban  Istennek szenteli magát, a környezetében fölveti Isten létének kérdését.

 Éppen ezért az Istennek szentelt életnek mindig fontos szerepe volt az Egyházban. Isten uralmáról tesz tanúságot, és minden keresztényt arra ösztönöz, hogy még tovább lépjen az önátadásban.

 

A Közösségben való jelenlétük emlékezteti a többieket az életük valódi céljára, és mindegyiküktől komoly emberi, testvéri és szellemi segítséget kaphatnak. Jézus nem csak hogy cölibátusban élt, de azt az Atyjától való teljes függésben tette, nagy egyszerűséggel.

 


2012-09-18 09:55:18

zenehallgatas
zenehallgatas
imaszandekok
hogyan_tudsz_segiteni
info_fej
Esti találkozások egyedülálló szülőknek.
Havonta egyszer, a hónap második péntekén a T [...]
Pierre Goursat-nak, a közösség alapítójának
boldoggá avatási eljárása elkezdődött. A 20 [...]
 Összes hír >>